op reis als cadeauReis ervaringen

We hebben al een aantal reacties gehad van bruidsparen welke hun vakantie gekeregen hebben van vrienden en familie.

Sjoerd:
Omdat onze uitzet al helemaal compleet was vonden we deze online huwelijksreislijst wel een leuk idee om als cadeau te vragen op onze grote dag. We hebben voor opreisalscadeau.nl gekozen omdat we zelf onze honeymoon zouden plannen en niet vast wilden zitten aan een reisbureau.
We hebben een eigen website gekregen en hebben deze website als cadeautip op de uitnodiging gezet. Omdat bijna iedereen ons een deel van de huwelijksreis heeft geschonken was onze reis al helemaal betaald. (of voorgefinancierd..) Dat is pas gerust op honeymoon gaan!
Na onze huwelijksreis hebben we alle cadeaubonnen nog eens doorgenomen met alle lieve huwelijks toewensingen. Echt helemaal super!
We hebben veel leuke reacties gehad op 'onze' cadeautip en we kunnen het iedereen ten zeerste aanraden!

Carlijn:
Wij hebben voor onze huwelijk gebruikt gemaakt van deze site. We waren tevreden en we hebben veel complimenten gekregen, dus daar zijn we blij mee.

Patricia:
Omdat wij geen uitzet meer nodig hadden en verder ook weinig huwelijkscadeaus konden bedenken, vonden wij het leuk om onze huwelijksreis in delen cadeau te krijgen van onze gasten. We vonden www.opreisalscadeau.nl en waren daar heel blij mee! De voordelen:
• Je kunt alles zelf bepalende kleur van je site, hoeveel delen je wilt, welke prijs per deel, welke teksten, welke foto's, etc.
• Het geld wordt direct gestort op je eigen rekening (wij hadden een tijdelijke geopend, zodat we v.t.v. niet wisten wat we zouden krijgen) of contant meegenomen naar je feest. Er zit dus niemand tussen je gast en jou.
• Op de cadeaubon kon ingevuld worden door wie deze gegeven werd. Op die manier kon familie ook een bon bestellen voor oma (die niet zo handig is met computers ;-) ,maar kon zij deze zelf geven.
• Het is duidelijkwe zijn zelf niet heel handig met software, maar dit konden we makkelijk invullen. Ook hebben we van vrijwel alle gasten een stukje reis cadeau gekregen en van niemand gehoord dat dit niet handig was.
• Verder kun je ook foto's van de trouwdag en de reis op de site zetten. Ook is er een gedeelte waar de gasten hun foto's kunnen zetten. Zo krijg je een mooie collectie!
• De service van opreisalscadeau.nl was perfect. Als wij een vraag hadden, werd deze supersnel beantwoord en vaak was hetgeen we wilden ook al geregeld.
• We hebben veel leuke reacties gehad, mensen vinden het echt origineel!

Vincent:
Erg veel leuke reacties gehad op 'onze' site en het idee. De site werkt prima. Onze huwelijksreis is echt door onze vrienden en familie aan ons cadeau gedaan! We hebben bijna alleen maar op-reis-als-cadeau-bonnen op de receptie gekregen! Mijn vrouw en ik hebben echt een super huwelijksreis gehad en het mooie was dat de hele trip al betaald was! Erg grappig dat wanneer de vakantie voorbij was, iedereen direct vraagt naar zijn / haar geschonken deel. Als bedankje hebben we iedereen een foto van het gegeven reisdeel met de bedankkaart meegestuurd. Super bedankt opreisalscadeau voor deze onvergetelijke ervaring!

Cadeau ervaringen

Ook hebben al een aantal opmerkingen, en reacties van gasten gekregen welke wie iets van de huwelijksreislijst geschonken hebben:

Liesbeth (April 2013)
Ik vind het een onwijs leuk idee en zal het ook zeker bij anderen aanraden.

Tom (April 2013)
Heel origineel in elkaar gedraaid deze site! Leuk om ook zelf een onderdeel te kunnen kiezen en een voucher te printen.Op deze manier maakt geld geven (wat wij nogal makkelijk en onpersoonlijk vinden) een stukje leuker omdat je de beleving erbij hebt. Geniet volop samen van deze bijzondere reis.

Berend (April 2013)
Wat fantastisch leuk jullie website! Erg mooi dat we zo aan jullie huwelijksreis kunnen bijdragen. Geniet ervan!

Carel (Maart 2013)
Erg leuk en knap gemaakt allemaal!

Henk (Maart 2013)
We vinden het een leuk en origineel idee.

Bart (Januari 2013)
Ziet er erg goed uit!

One (Januari 2013)
Echt een mooie manier om mensen hun keuze te laten maken voor een huwelijkscadeau!

Sonja (Januari 2013)
Leuke huwelijksreislijst, we kregen direct een vakantie gevoel!

Carla (Januari 2013)
Wat een mooie en overzichtelijke site!

Jos (Oktober 2012)
Grandioos! Voor ons zeer geslaagd en volledig nieuw!

Nandy (September 2012)
Leuk origineel idee " de wensen lijst " Voor mij nieuw.. .

Els (September 2012)
Vind het echt een super-idee en een hele mooie duidelijke site! Veel plezier met alle cadeau's.

Arjan (September 2012)
Geweldig initiatief! Leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan de huwelijksreis. Erg praktisch ook opgedeeld in "modules"!

Francine (September 2012)
Super wensenlijst. Nu hopen op een verslag van al die mooie plekken en reistips voor de achterblijvers.

Ariette (Augustus 2012)
Ik vind het geweldig zoals dit is gedaan, mijn complimenten ook hoe het huwelijksfeest was georganiseerd echt heel knap en mooi.

Richard (Augustus 2012)
Ik vind het origineel, grappig gevonden en superleuke manier om geld te koppelen aan een kado. De twist van zelf overmaken maakt ook grappig en een leuke "catch"

Jorrit (Augustus 2012)
Super idee en super netjes geregeld! Complimenten!

Arjan (Juli 2012)
Leuk eigentijds gedaan. Respect!

Han (Juli 2012)
Ik vind het een heel leuk idee.

Mart (Juli 2012)
Een alleraardigst idee, waarbij je ook het gevoel overhoudt echt iets te geven, waaraan jullie plezier beleven. Wij zullen met jullie samen toosten op jullie gezondheid en toekomst.

Wendy (Juni 2012)
Wat een orgineel idee; erg leuk.

Berend (Maart 2012)
Vind het een heel praktische oplossing om zo een groot cadeau met z´n allen haalbaar te maken. (Wel jammer voor de eerstvolgende plaatselijke bazaar cq. rommelmarkt... ;-) )

Kees en Wil (Maart 2012)
We vinden het een heel leuk idee.

Rikkemien (Januari 2012)
Een erg leuk en origineel huwelijkscadeau. Een aanrader!

Manouche
Ik vind dit echt een onwijs leuk idee! Ga het iedereen aanraden!

Marcel en Natasja
Wij vinden het een geweldig idee! Chapeau!.

Marlou
Leuk hoor! Een stukje reis cadeau geven.

Chris
Via www.opreisalscadeau.nl heb ik afgelopen maand een deel van de reis cadeau gedaan. De invulling vond ik erg origineel en op deze manier heb je echt een beeld bij hoe je cadeau (vaak toch al een geldbedrag) gebruikt zal gaan worden. Twee weken geleden kregen wij een bedanktfoto via de post. Dit was een foto van het onderdeel dat wij hen cadeau hadden gedaan, erg leuk en attent! Op deze manier weet ik over jaren nog welk deel van de reis ik cadeau heb gedaan.

Durk
Wat gaaf! Wij willen zeker ook onze huwelijksreis zo ontvangen.. (wanneer ik door de knieën ga..)

Ieteke
Hoop dat jullie een geweldige hoeveelheid onderdelen kado krijgen! Wat een leuk idee ook trouwens, de reis als kado!

Uitnodiging ontvangen?

Heb je een uitnodiging ontvangen? Ga hier naar de site van de jubilarissen door de datum van het feest op te geven en één achternaam.
Selecteer dé datum:


(dd-mm-jjjj)

Benoem één achternaam:


meer informatie | vragen | contact | project1e1.com (c) 2010-2012