op reis als cadeauMeer informatie

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de unieke ervaring die op reis als cadeau kan bieden, vindt je op deze pagina nog wat extra informatie.


Persoonlijk

Wanneer je je aanmeld voor op reis als cadeau, krijg je een persoonlijke website. Je kunt de webpagina´s aanpassen zoals jij het wilt. Kies jouw favoriete kleur. Ook kun je, door je eigen foto´s te integreren in de layout en zo je website helemaal persoonlijk maken.


Handig

Gasten kunnen een zogenaamde op-reis-als-cadeau-bon printen van de geschonken onderdelen. Deze kunnen ze op de dag zelf geven. Uiteraard is er op deze cadeau bon ruimte voor een kleine persoonlijke boodschap.

Save the date! Nog voordat je de uitnodigingen de deur is uit hebt gedaan, kun je makkelijk een mailing naar al je vrienden en kennissen sturen om jullie dag alvast bezet te houden. (binnenkort)

Er zit standaard een een R.S.V.P. tooltje op jouw pagina. Zo kun je makkelijk bijhouden wie er en niet komt. Wel zo handig!


Privacy

Voor de buitenwereld is je site afgeschermd. Jij stuurt de uitnodigingen met daarop jullie persoonlijke reis-website. Personen welke via www.opreisalscadeau.nl komen, kunnen alleen naar jullie website doorverwezen worden, wanneer ze tenminste één achternaam én de feestdatum weten. Verder zal er nooit een datum bij reisdelen staan.


Eigen beheer

Jij bepaalt waar je heen gaat. Stel je vakantie zelf samen of besteed dit uit aan een reisbureau. In beide gevallen is opreisalscadeau de makkelijkste oplossing. Het reisbureau krijgt alleen toegang tot het uploaden je reis.

Ook de batalingen van jouw reis zijn volledig in eigen beheer. Opreisalscadeau biedt alleen een platform om betalingen te doen. Geldstromen gaan naar een eigen gekozen rekening en dus niet via een rekening van opreisalscadeau. De enige kosten zijn de eenmalige set-up kosten.


Foto´s

Ook wanneer de vakantie voorbij is, kun je, op jouw reis-als-cadeau-website, je gemaakte vakantiefoto´s met vrienden en kennissen delen. Je kan heel makkelijk een klein foto album van de reis online zetten, zodat iedereen van jouw reis kan nagenieten.


Een jaar lang

Je persoonlijke website zal geduurende een heel jaar online te vinden zijn.


Reclame vrij

Er zullen nergens advertenties getoond worden bij jouw reis.


Leuk

Het is natuurlijk fantastisch dat iedereen die dicht bij je staat, jouw droomvakantie kan zien en een stukje van jouw reis kan geven.


Nieuwsgierig geworden hoe het er allemaal uit gaat zien? Ga naar de voorbeeld droom reis. Of bestel direct voor slechts € 69,--. Heb je nog vragen? Bekijk de veel gestelde vragen of stel een vraag.

Uitnodiging ontvangen?

Heb je een uitnodiging ontvangen? Ga hier naar de site van de jubilarissen door de datum van het feest op te geven en één achternaam.
Selecteer dé datum:


(dd-mm-jjjj)

Benoem één achternaam:


meer informatie | vragen | contact | project1e1.com (c) 2010-2012