op reis als cadeauHoe ga je op reis als cadeau?

Het concept van op reis als cadeau is redelijk simpel: Je vraagt je vakantie cadeau aan je gasten en niet zomaar een tripje; Jóuw droomreis! Het gaat ongeveer zo:

a) meld je aan op opreisalscadeau
b) stel je ideale reis samen
c) upload je droomreis naar opreisalscadeau.nl
d) laat vrienden/kennisen weten dat je jouw droomreis cadeau vraagt
e) ga op reis als cadeau!


Aanmelden

Als eerste meld je je aan bij opreisalscadeau. Er zal geen percentage van de reissom gevraagd of ingehouden worden. De kosten voor je eigen website bedragen slechts € 69,--. Voor dit bedrag bieden we een alles-in-een pakket waarmee jullie vrienden en kennisen reisdelen van jullie vakantie kunnen geven.


Stel je droomreis samen

De tweede stap is het bepalen van je vakantie. Waar je heen gaat maakt allemaal niets uit; Of je je reis plant naar Zuid-Afrika, Thailand of Mauritius, het kan allemaal! Het is jou vakantie, jij wilt op reis als kado. Knip je reis op in delen: overnachting hier, museum daar. Maar ook een souvenir of reisgids kunnen tot de wenslijst horen. Dit kun je uiteraard aan een reisbureau laten uitbesteden. Maar je kan het ook zelf doen. Alle onderdelen van de reis zullen worden opgekipt in kleinere bedragen van tussen de €10 en €25. Een hotel overnachting aan het strand van €80 kun je bijvoorbeeld als 8x €10 of als 4x €20 opknippen. Zodoende is er voor iedere portemonnee een reisdeel te schenken.


Upload je droomreis

Nu je reis bekend is kan de reis online. Je krijgt een unieke website waar jij de reis kan uploaden. Op de site zal geen reclame zitten! Je kunt de reis ook natuurlijk ook door het reibureau up-laten-loaden. Pas jouw website aan zoals jij het wilt; geef je eigen site een extra persoonlijke tint door je eigen foto´s op jouw site te plaatsen, schrijf een kleine welkomsboodschap en...


Laat het je vrienden en kennisen weten

Jouw vakantie staat nu online! Nu is het tijd om de genodigden te laten weten dat je een reis vraagt als cadeau. Dit kan door een mailing maar kan ook door het vermelden van jullie website op de (trouw)kaart. De gasten kunnen heel simpel stukjes van jullie reis selecteren welke ze graag geven. Om er zeker van te zijn dat het inderdaad vrienden en/of kennissen van jullie zijn zullen ze de datum van het feest en één achternaam moeten benoemen voor ze toegang tot jullie site krijgen. Wel zo veilig! Betaling kan dmv overboeking naar een rekeningnummer (van de ceremoniemeester) of als cash in de enveloppe samen met de uitgeprintte cadeau bon. Deze cadeaubon kunnen je gasten snel en makkelijk uitprinten via jullie eigen site.
Ook kun je een rsvp door je gasten laten invullen op je site. Zo weet je precies wie, wanneer komen op je feest!


Geniet van de reis!

Als het feest geweest is gaat er gereist worden. Hier heb je het allemaal voor gedaan. Je hebt van je vrienden en kennissen een zeer uniek en persoonlijk cadeau gekregen. Door de cadeau bonnen weet je precies wie wat gegeven heeft. Zo zou je het optioneel nog persoonlijker kunnen maken door ze een persoonlijk berichtje te sturen/mailen/twitteren als dank voor bijvoorbeeld het "3 gangen diner bij zonsondergang" of de "overnachting in het 5 sterren hotel". Ook is het leuk een foto van de gebeurtenis als bedank voor het cadeau te sturen. In ieder geval: prettige vakantie!Nieuwsgierig geworden hoe het er allemaal uit gaat zien? Ga naar de voorbeeld reis. Of bestel direct voor slechts € 69,--.
Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk de voordelen.

Uitnodiging ontvangen?

Heb je een uitnodiging ontvangen? Ga hier naar de site van de jubilarissen door de datum van het feest op te geven en één achternaam.
Selecteer dé datum:


(dd-mm-jjjj)

Benoem één achternaam:


meer informatie | vragen | contact | project1e1.com (c) 2010-2012